Welkom

Je hebt besloten om werkzaamheden uit te gaan besteden. HOERA! Een slimme stap! Ik help je graag bij de taken zoals hiernaast omschreven zijn. Mocht je toch een taak hebben die je er niet tussen ziet staan, laat het me weten. Wellicht kan ik het ook en anders weet ik vast iemand voor je!

Wat ik voor jou doe

community beheer

Community Beheer

Ondersteuning bij je online Community en/of Leeromgeving.

klantenservice

Klantenservice

Vragen van klanten beantwoorden via mail, Whatsapp of de chat op je social media kanalen.

social media

Social Media

Jouw content visueel maken en inplannen (of gelijk plaatsen). Meedenken in een plan voor meer zichtbaarheid.

documenten vormgeven

Vormgeven

Het ontwerpen/aanpassen van je e-book, werkboek, flyer, brochure, visitekaartje, e-mailhandtekening.

Over mij

Mijn naam is Annelies, vriendin van Bertram en mama van Camiel en Diede.

Als kind wist ik niet goed welke richting ik op wilde. Met een gehandicapte broer vond ik de opleiding activiteitenbegeleiding een logische keuze. Mijn creativiteit combineren met ‘speciale mensen’.
In de opleiding kwam ik erachter dat mijn voorkeur toch meer uitging naar ondersteunend office werk en ben een andere weg ingeslagen. Het werk als management assistent / ondersteuner lag me veel beter.

In de afgelopen jaren heb ik al veel bedrijven gezien en mooie ervaringen opgedaan. Ondersteunende werkzaamheden, regelzaken, klantencontact, invoeren van gegevens en archivering lopen als een rode draad door mijn werkervaring.

Klanten, intern en extern op weg helpen, via mail, telefoon of chatfunctie geeft mij veel voldoening. Fijn als mensen zich geholpen voelen. Dat geeft energie!

In 2017 zijn we van Zwolle naar Dedemsvaart verhuisd en was ik zoekende in het werk. Een opleiding zou een mooie aanvulling zijn. In 2020 kreeg ik contact met VA Brenda en werd me duidelijk wat het vak inhoudt. Dat is wat ik wil! Ondernemers ontzorgen op office gebied, customer service, structureren en digitaal opruimen / archiveren. Met mijn talent en enthousiasme help ik jou graag op weg!

Ik ben benieuwd naar jou! 

ALS JE DOET WAT JE ALTIJD DEED,

KRIJG JE WAT JE ALTIJD KREEG 

Waarom ik doe wat ik doe

9

Iedereen heeft zijn talent(en)

Door mijn ervaring in loondienst ben ik erachter wat ik het leukste vind om te doen. Ondernemers ondersteunen zodat zij kunnen shinen. Iedereen heeft zijn talent meegekregen, daar ben ik van overtuigd. Op die manier kunnen we elkaar voorthelpen en doen we waar we blij van worden.

9

Ik ben een enthousiaste en leergierige doener.

Een oplossingsgerichte en eerlijke vrouw die jou graag ontzorgt op het gebied van office management. Ik help je graag bij het plannen, organiseren en structureren en zorg voor korte lijnen en duidelijkheid. Ik zet mijn talent in achter de schermen van jouw onderneming om samen tot een goed eindresultaat te komen zodat jij aan de slag kunt met jouw unieke product of dienst.

doe support virtual assistent Annelies Wassens

Een VA is de investering voor je bedrijf

Ik zag DOE Support voorbij komen op LinkedIn. Na Annelies haar duidelijke website bekeken te hebben, heb ik contact gezocht via de mail. Na een prettig mailcontact hebben we een afspraak ingepland. Annelies heeft op een fijne manier orde in de chaos gebracht. Mijn documenten zijn weer gerangschikt en opgeruimd. Zodat ik er nu zelf weer mee verder kan. Annelies is betrouwbaar en weet wat ze doet

Sylvia Haasjes

Annelies is een fijne collega. Ze pakt werkzaamheden snel op en is niet bang om te vragen. Ze wil graag leren en staat daar ook voor open. Ik heb het zeer plezierig gevonden om met haar te mogen samenwerken

– Miranda Hendriks | Collega LTO Noord

Annelies is een echte teamplayer, die weet wat ze wil en daar ook naar handelt. Ze zoekt graag de balans op tussen werk en privé, waar ik veel respect voor heb (het lukt mij niet). Ze wil graag leren en staat open voor nieuwe dingen. Ik heb niet lang, maar wel met plezier met haar samengewerkt

– Jeanette de Graaf | Collega ‘de Netwerkvloer on Tour’

Topper van het team! Annelies is een zeer betrokken medewerker en weet van aanpakken. Weet altijd de juiste vragen te stellen bij teamvergaderingen en levert daarbij een waardevolle bijdrage. Een aanwinst binnen het project en een fijne collega in het team

– Chafik Issmaili | Teamleider Teleperformance

Kennismaken?

Neem contact met mij op om te horen wat ik voor je kan doen!

+316 824 903 51

contact@doesupport.nl

logo doe support donkerblauw

Copyright © 2021-2024 - Doe Support | Privacy Verklaring | KvK : 82704120

Whatsapp chat openen
Hallo,
Wat kan ik voor je doen?